Noutati

Buget de venituri și cheltuieli 2018

 data/_editor/BVC 2018.xls

Detalii

Anunț - Modificări în programarea spectacolelor

 Din cauza îmbolnăvirii actorului Doru Aftanasiu, programarea spectacolelor din această săptămână suferă modificări: - „Chirița în provinție” de joi se suspendă și se reprogramează pe 3 mai, - „O scrisoare pierdută” de sâmbătă este înlocuit cu spectacolul „Colivia”. Biletele(...)

Detalii

Anunț

 Din cauza îmbolnăvirii unui actor, suspendăm spectacolul MARJORIE PRIME, programat în această seară (8 aprilie). Biletele sunt valabile pentru o reprezentație viitoare. În cel mai scurt timp, vă vom anunța ziua în care vom reprograma spectacolul. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt(...)

Detalii

Anunț

  Din cauza îmbolnăvirii unui actor, spectacolul IARNA DRAGOSTEI NOASTRE din această seară se suspendă. Biletele sunt valabile pentru reprezentația reprogramată pe 25 aprilie, ora 18:00, Sala Studio. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt rugați  să ia legătura cu reprezentanții punctului de(...)

Detalii

Mesaj de Ziua Mondială a Teatrului - 27 MARTIE

 Carlos CELDRÁN, Cuba Înainte de trezirea mea întru teatru, maeştrii mei erau deja acolo. Îşi construiseră lăcaşurile şi poetica pe vestigiile propriilor vieţi. Mulţi dintre ei rămân necunoscuţi sau ne vizitează rareori amintirile: au lucrat în taină, în liniştea smerită a sălilor de(...)

Detalii

27, 28 martie - Sărbătorim teatrul la Chișinău

 Naționalul ieșean revine la Chișinău cu două spectacole care vor marca Ziua Mondială a Teatrului și Ziua Unirii Basarabiei cu România. Spectacolele se vor juca pe scena Sălii Mari a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, în cadrul turneului anual „ReUniuni Teatrale”: „Sfatul Țării”,(...)

Detalii

MEMORIA APEI, în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”

 Alătură-te campaniei! Cumpără bilete, bucură-te de teatru, fă o faptă bună! MEMORIA APEI 18 martie, ora 18:00, Sala Studio Spectacol în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, organizată de UNITER Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor,(...)

Detalii

Dansul Delhi, cea mai nouă producție a lui Radu Afrim, pe scena Teatrului la Cub

 Pe 22 și 23 februarie, la Teatru³ (Teatru la Cub), de la ora 19:00, va avea loc cea de-a șaptea premieră a actualei stagiuni a Teatrului Național Iași. După 2 ani de la incontestabilul succes al spectacolului Măcelăria lui Iov, regizorul Radu Afrim se întoarce pe aceeași scenă ofertantă a Teatrului³. De această(...)

Detalii

Anunț

  Din cauza îmbolnăvirii unui actor, spectacolul JOC DE PISICI din 14 februarie se suspendă. Biletele sunt valabile pentru reprezentația din 7 martie, ora 18:00, Sala Studio. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt rugați  să ia legătura cu reprezentanții punctului de vânzare de unde l-au cumpărat.  Vă(...)

Detalii

Dansul Delhi - un nou spectacol în regia lui Radu Afrim

Eveniment! Regizorul RADU AFRIM, din nou pe scena Teatrului³! În mai puțin de trei săptămâni, o montare excepțională, un spectacol ridicat de o echipă valoroasă: DANSUL DELHI  de Ivan Vîrîpaev –premiera 22, 23 februarie, ora 19:00 traducere: Elvira Rîmbu regia: Radu Afrim scenografia: Cosmin(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • SPONSOR OFICIAL


  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.