Noutati

În pregătire: Scenă intimă - un proiect fotografic unic în România

 În pregătire, un proiect inedit la Teatrul Național Iași! SCENĂ INTIMĂ https://www.facebook.com/scenaintima/ Proiect cultural de fotografie realizat de Ionuț Ignat în parteneriat cu Teatrul Național Iași, Olympus, Centrul Cultural German Iași și Printco Iași. Ionuț Ignat, despre SCENĂ INTIMĂ: „Proiectul(...)

Detalii

Premieră:Trădări.Hamlet -un studiu Shakespeare

 Pregătim premieră! La Teatru³, regizorul Ovidiu Lazăr este în toiul repetițiilor. „Trădări. Hamlet” un studiu Shakespeare   pe scenă: Georgeta Burdujan Petru Ciubotaru Daniel Busuioc Andrei Sava   Un spectacol de Ovidiu Lazăr   Premiera va avea loc în luna mai. Revenim cu noi(...)

Detalii

TEATRU DE RĂZBOI – SPECTACOL DEDICAT CENTENARULUI MARII UNIRI AVANPREMIERĂ

  AVANPREMIERĂ 15 și 26 aprilie, ora 19:00, Sala Mare „Teatru de război”, spectacolul excepțional dedicat Centenarului Marii Uniri, este  pregătit pentru avanpremieră, pe scena Sălii Mari. O producție teatrală de anvergură, care reunește o echipă numeroasă de creatori de valoare: scenariu: Florin Lăzărescu,(...)

Detalii

Piele și cer - premieră la Uzina cu Teatru

 Săptămâna viitoare, un eveniment teatral de la care nu puteți lipsi: premiera spectacolului „Piele și cer” de Dimitré Dinev 4, 5 aprilie, ora 19:30, Uzina cu Teatru regie: Radu Ghilaș   decor: Cătălin Târziu   costume: Rodica Arghir   muzică originală: Dragoș Cohal, Ionuț(...)

Detalii

27 Martie - Ziua Mondială a Teatrului

 Ziua Mondială a Teatrului – 27 martie   La cea de-a 70-a aniversare a Institutului Internațional de Teatru (ITI), pentru a sublinia aspectul transcultural și internațional al teatrului și al ITI, Consiliul Executiv ITI a selectat cinci personalităţi (câte unul pentru fiecare regiune UNESCO: Africa, America,(...)

Detalii

Spectacolul Iarna dragostei noastre se joacă în cadrul Campaniei UNITER Artiștii pentru artiști

 Spectacolul „Iarna dragostei noastre” din 22 martie, de la 18:00, la Sala Studio, se joacă în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea(...)

Detalii

Turneu - Centenar Unirea Basarabiei cu România

 Eveniment CENTENAR Teatrul Național Iași sărbătorește cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România Pe 27 Martie, Teatrul Național Iași marchează Ziua Unirii Basarabiei cu România și Ziua Mondială a Teatrului prin prezența sa pe scena  Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău,(...)

Detalii

Premieră: Astă-seară se improvizează - un spectacol de Ovidiu Lazăr

 Pe 20 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, va avea loc un eveniment teatral extraordinar, cu semnătura inconfundabilă a regizorului Ovidiu Lazăr: „Astă-seară se improvizează” de Luigi Pirandello. „Astă-seară se improvizează”  numără în această primăvară 88 de ani de la premiera italiană, (...)

Detalii

În pregătire - Astă-seară se improvizează, un spectacol de Ovidiu Lazăr

Regizor: Ovidiu Lazăr  Personaj: Scena Sălii Mari  Şi un eveniment teatral extraordinar, în pregătire: Astă-seară se improvizează” de Luigi Pirandello. Pe 20 martie, de la 19:00, la Sala Mare.   Distribuție:  Ionuț Cornilă, Tatiana Ionesi, Daniel Busuioc, Horia Veriveș, Andreea Boboc, Petronela Grigorescu, (...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.