Noutati

Dansul Delhi, ales să participe la FNT

 „Dansul Delhi”, spectacolul Teatrului Național Iași, în regia lui Radu Afrim la Teatru³, a fost ales să participe la Festivalul Național de Teatru de la București. Selecția a fost anunțată aseară, 3 iulie, de către criticul de teatru și film Marina Constantinescu, director FNT. Cea de a 29-a ediție se va(...)

Detalii

Actorul Petru Ciubotaru, premiat cu medalia PRO AMICITIA -PRO FIDELITATE

 Actorul Petru Ciubotaru, societar al Teatrului Național Iași, a primit medalia „Pro Amiciția-Pro Fidelitate” pentru întreaga activitate artistică, cea mai înaltă distincție a județului,. Evenimentul a avut loc în cadrul şedinţei Consiliului Județean, săptămâna aceasta.  Actorului i-a fost(...)

Detalii

Ionuț Cornilă - Premiul pentru cel mai bun actor - Piele și cer - Kiev

 IONUȚ CORNILĂ – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ACTOR! Premiul a fost anunțat aseară, la Kiev, în cadrul Festivalul Internațional de Cameră „Andriyisky Fest”.  Actorul nostru a jucat pe scena festivalului în spectacolul „Piele și cer”, în regia lui Radu Ghilaș, săptămâna trecută,(...)

Detalii

PIELE ȘI CER, la Kiev

 Teatrul Național Iași, prezent la al 10-lea festival al stagiunii! Spectacolul „Piele și cer”, în regia lui Radu Ghilaș, participă la Festivalul Internațional de Cameră „Andriyisky Fest” de la Kiev. Reprezentația va avea loc pe 19 iunie, pe scena Teatrului Academic al Tineretului. Proiectul cultural(...)

Detalii

Eveniment: Petru Ciubotaru, 80 de ani

 Astăzi, o sărbătoare emoționantă atât pentru întreaga echipă a Teatrului Național Iași, cât și pentru publicul nostru: aniversarea celor 80 de ani de viață ai marelui actor Petru Ciubotaru. Îi sărbătorim talentul uriaș, bucuria molipsitoare cu care trăiește fiecare clipă, umorul inegalabil, pasiunea(...)

Detalii

Anunț

 Din cauza îmbolnăvirii actorului Ionuț Cornilă, suspendăm spectacolul UN DOLCE FAR NIENTE din această seară.   Pentru restituirea contravalorii biletului, vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții punctului de vânzare de unde l-ați cumpărat.  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Marjorie Prime, invitat la Festivalul de teatru de la Buzău

 „Marjorie Prime”, spectacolul Teatrului Național Iași, este invitat la cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului de Teatru, eveniment care acum trei ani a fost reinventat tematic sub numele de BUZĂU /IUBEȘTE/TEATRU. Spectacolul se joacă în secțiunea oficială, pe 6 iunie, de la ora 19:00, la Teatrul „George Ciprian”,(...)

Detalii

Anunț

  Din motive tehnice, se suspendă spectacolul SANDROS din această seară. Biletele sunt valabile pentru reprezentația reprogramată pe 24 iunie, ora 19:30, Uzina cu Teatru. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt rugați  să ia legătura cu reprezentanții punctului de vânzare de unde l-au cumpărat.    Vă(...)

Detalii

Premieră -TITUS ANDRONICUS - 2 iunie, Sala Mare

 Shakespeare, pe scena Sălii Mari Marele eveniment al sfârșitului de stagiune, premiera spectacolului TITUS ANDRONICUS, va avea loc pe 2 iunie, ora 19:00, Sala Mare. Intreaga distribuție a spectacolului Titus Andronicus a avut bucuria să lucreze cu regizorul luxemburghez Charles Muller, aflat pentru prima dată pe(...)

Detalii

Spectacol în turneu - BabyBlues

 Spectacol în turneu „BabyBlues” - O premieră teatrală bazată pe fapte reale 29 mai, ora 19:30, Uzina cu Teatru Intrarea la spectacol este gratuită, în limita locurilor disponibile. (mai multe detalii pe pagina de facebook/culturansura).  „BabyBlues” este un spectacol care vorbește despre(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • SPONSOR OFICIAL

  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.