Noutati

Dansul Delhi, la Festivalul Național de Teatru București 2019

      „Dansul Delhi”, spectacolul Teatrului Național Iași, în regia lui Radu Afrim la Teatru³, a fost ales să participe la Festivalul Național de Teatru de la București.  Spectacolul se va juca pe  26 octombrie, la Sala Studio a Teatrului Național „I.L. Caragiale”.  „Opțiunea(...)

Detalii

Lansare de carte - 18 octombrie - în prezența actorului Constantin Dinulescu

   PREGĂTIM UN EVENIMENT EXCEPȚIONAL! Vineri, 18 octombrie, la ora 18:00, în foaierul Teatrului Național Iași, va avea loc un eveniment de excepție: lansarea cărții „Lumea mea, întâlnirile mele…” de Adrian și Claudiu Christescu, în prezența marelui actor Constantin Dinulescu.   Cartea-dialog(...)

Detalii

Ana Teodora Popa, colaboratoare a Teatrului Național Iași, are nevoie de ajutorul nostru

    Ana-Teodora Popa     IBAN: RO85 RNCB 0686 1491 7307 0001  „O tânără talentată, inginer de sunet și colaborator al Teatrului Național Iași, se confruntă cu o problemă de sănătate. Ana Teodora Popa a tăcut, sperând că se va face bine și își va vedea copila crescând.(...)

Detalii

Stat de personal la 30 septembrie 2019

 Stat de personal la 30 septembrie 2019 data/_editor/Scan0011.pdf data/_editor/Scan0012.pdf data/_editor/Scan0013.pdf  

Detalii

Spectacolele Dansul Delhi și Sfatul Țării, la Reuniunea Teatrelor Naționale de la Chișinău

 Teatrul Național Iași este invitat la Chișinău, la Festivalul „Reuniunea Teatrelor Naționale Românești”, eveniment cultural cu tradiție, de la care Naționalul ieșean nu a lipsit niciodată. În acest an, la cea de-a V-a ediție, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” se vor juca două spectacole(...)

Detalii

Deschidem stagiunea cu premiera OPT FEMEI

 Teatrul Național Iași anunță deschiderea celei de-a 179-a stagiuni cu premiera spectacolului OPT FEMEI, pe 12 septembrie, ora 19:00, la Sala Mare.    Piesa lui Robert Thomas, dramaturg, actor și regizor francez, a fost scrisă în 1958, iar în 1961, a primit Premiul Hachette du Quai des Orfèvres - cea(...)

Detalii

ANUNȚ

 Din cauza îmbolnăvirii actorului Petru Ciubotaru, suspendăm spectacolul O SCRISOARE PIERDUTĂ din data de 14 septembrie. Pentru restituirea contravalorii biletului, vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții punctului de vânzare de unde l-ați cumpărat. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Anunț examen de promovare

 data/_editor/anunt examen de promovare.doc

Detalii

8 FEMEI - PREMIERĂ - 12, 13 SEPTEMBRIE, SALA MARE

Pregătim deschiderea stagiunii! Vă întâmpinăm cu o producție nouă, celebra comedie noir 8 FEMEI de Robert Thomas, dramaturg, actor și regizor de teatru. PREMIERA – 12, 13 septembrie, ora 19:00, la Sala Mare Distribuția: Pușa Darie, Irina Răduțu Codreanu, Catinca Tudose, Brândușa Aciobăniței, Haruna Condurache,(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • SPONSOR OFICIAL

  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.