Noutati

27, 28 martie - Sărbătorim teatrul la Chișinău

 Naționalul ieșean revine la Chișinău cu două spectacole care vor marca Ziua Mondială a Teatrului și Ziua Unirii Basarabiei cu România. Spectacolele se vor juca pe scena Sălii Mari a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, în cadrul turneului anual „ReUniuni Teatrale”: „Sfatul Țării”,(...)

Detalii

MEMORIA APEI, în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”

 Alătură-te campaniei! Cumpără bilete, bucură-te de teatru, fă o faptă bună! MEMORIA APEI 18 martie, ora 18:00, Sala Studio Spectacol în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, organizată de UNITER Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor,(...)

Detalii

Dansul Delhi, cea mai nouă producție a lui Radu Afrim, pe scena Teatrului la Cub

 Pe 22 și 23 februarie, la Teatru³ (Teatru la Cub), de la ora 19:00, va avea loc cea de-a șaptea premieră a actualei stagiuni a Teatrului Național Iași. După 2 ani de la incontestabilul succes al spectacolului Măcelăria lui Iov, regizorul Radu Afrim se întoarce pe aceeași scenă ofertantă a Teatrului³. De această(...)

Detalii

Anunț

  Din cauza îmbolnăvirii unui actor, spectacolul JOC DE PISICI din 14 februarie se suspendă. Biletele sunt valabile pentru reprezentația din 7 martie, ora 18:00, Sala Studio. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt rugați  să ia legătura cu reprezentanții punctului de vânzare de unde l-au cumpărat.  Vă(...)

Detalii

Dansul Delhi - un nou spectacol în regia lui Radu Afrim

Eveniment! Regizorul RADU AFRIM, din nou pe scena Teatrului³! În mai puțin de trei săptămâni, o montare excepțională, un spectacol ridicat de o echipă valoroasă: DANSUL DELHI  de Ivan Vîrîpaev –premiera 22, 23 februarie, ora 19:00 traducere: Elvira Rîmbu regia: Radu Afrim scenografia: Cosmin(...)

Detalii

Cronică Marjorie Prime - Ioana Petcu, AltIași

Povești despre oameni pentru AI Preambul (nu foarte departe de subiect) Într-un golfuleț din Dubrovnik, mai multe bărci sunt acostate și plutesc în linia valurilor domoale. Pe una dintre ele, distingi două capete sculptate în lemn, pictate cu vopsea, ca două jucării… și par destul de familiare. Când te(...)

Detalii

Naționalul ieșean și Naționalul din Chișinău sărbătoresc împreună Ziua Unirii Principatelor Române

 De Ziua Unirii Principatelor Române, ca în fiecare an, Teatrul Național Iași este gazda mult așteptatei trupe de actori a Teatrului Național „Mihai Eminescu” Chișinău. În cadrul celei de-a șasea ediții a turneului, pe scena Sălii Mari vor avea loc două producții recente ale Teatrului Național „Mihai(...)

Detalii

NU CREDEAM SĂ-NVĂȚ A MURI VREODATĂ -spectacol dedicat Zilei Culturii Naționale

 Teatrul Național Iași și Filarmonica Moldova Iași vă invită să sărbătorim împreună Ziua Culturii Naționale și 169 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.  NU CREDEAM SĂ-NVĂȚ A MURI VREODATĂ spectacol de muzică și poezie 15 IANUARIE, ORA 18:00, SALA STUDIO Interpretează: Ciprian Ciotloș, pian Filip(...)

Detalii

Marjorie Prime - eveniment la Sala Studio

Mihaela Arsenescu Werner, Doru Aftanasiu, Livia Iorga și Dumitru Georgescu,  în noua producție a Naționalului ieșean MARJORIE PRIME de Jordan Harrison 12 ianuarie, ora 18:00, Sala Studio Un spectacol montat de Radu Iacoban, cunoscut actor, regizor și dramaturg, aflat la prima colaborare cu Teatrul Național Iași. Scenografia:(...)

Detalii

Un dolce far niente -noua producție de la Teatru la Cub

 Catinca Drăgănescu, pentru prima dată în echipă cu actorii Teatrului Național ieșean, cu o montare de excepție: UN DOLCE FAR NIENTE (adaptare după VILEGIATURIȘII de Maxim Gorki). Un spectacol multimedia, în ritmul unui montaj cinematografic, la granița show-ului, filmului și teatrului. Noua producție(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • SPONSOR OFICIAL


  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.