Noutati

Examen de promovare în grade profesionale

 Detalii concurs data/_editor/anunt examen sept_ 2018 (1)(1).doc

Detalii

Examen de promovare în grade profesionale

 Detalii concurs data/_editor/anunt examen sept_ 2018.doc 

Detalii

În curând! ȚINUTURILE JOASE, adaptare după Herta Mȕller

 Repetăm pentru cea dintâi premieră a stagiunii! La Teatru³, tânăra regizoare Mihaela Panainte montează spectacolul  ȚINUTURILE JOASE,  adaptare de Mihaela Panainte după Herta Mȕller. Scenografia: Dan Istrate Distribuția: Horia Veriveș Andrei Grigore SAVA  Ionuț Cornilă Radu Homiceanu Mălina(...)

Detalii

Deschidem stagiunea 2018-2019!

 Teatrul Național Iași deschide stagiunea 2018-2019. Un septembrie bogat în repetiții pentru proiecte teatrale noi, participări la festivaluri prestigioase, spectacole. Spectacole „Teatru de război”, primul spectacol al stagiunii, este programat pe 16 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Un spectacol dedicat(...)

Detalii

Anunț -un ultim omagiu adus lui Ștefan Oprea

 Aducem un ultim omagiu omului de teatru Ștefan  Oprea.    Sâmbătă, pe 11 august, în intervalul 10.00 – 12.00, trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului Național. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 13.00, la Cimitirul „Eternitatea”.    Drum(...)

Detalii

Drum lin, Ștefan Oprea!

 Teatrul Național Iași regretă profund dispariția domnului Ștefan OPREA, critic și istoric de teatru și film, dramaturg și eseist. Prieten și apropiat al scenei ieșene, cu a cărei istorie modernă își sincronizează parcursul profesional, personalitate caldă, respectată și iubită deopotrivă, viața sa artistică a fost(...)

Detalii

Final de stagiune, proiecte pentru toamnă

  Peste 50 000 de spectatori s-au bucurat de evenimentele teatrale ale Naționalului ieșean, în stagiunea 2017-2018. O stagiune bogată, sub semnul Centenarului Marii Uniri, cu peste 200 de evenimente, cu o creștere de 10% a spectacolelor și spectatorilor față de stagiunea trecută.   Cei 100 de ani de la Marea Unire au fost(...)

Detalii

UN OM PREA MIC PENTRU UN MECANISM PREA MARE: MOARTEA UNUI COMIS VOIAJOR, ÎN REGIA LUI CLAUDIU GOGA

  Când un om se agață de fiecare iluzie, înălțând-o ca pe un zid de protecție în jurul unei inimi tot mai slabe și a unei realități de o sfâșietoare cruzime, când nu ai ce așeza între tine și lume, între tine și fiii tăi, între tine de azi și cel care ai fost, între(...)

Detalii

Moartea unui comis-voiajor - premieră la Sala Mare

 Una dintre cele mai cunoscute piese din dramaturgia universală, distinsă cu Premiul Pulitzer, Premiul Tony și New York Drama Critics’ Circle Award, pe scena Sălii Mari a Naționalului ieșean. „Moartea unui comis-voiajor” de Arthur Miller, ultima premieră a stagiunii Teatrului Național Iași, are loc pe 17 iunie,(...)

Detalii

Premieră - PARAZIȚI - intrare liberă

PARAZIȚI de Marius von Mayenburg 12, 16, 30 iunie, ora 19:30, Uzina cu Teatru Un spectacol regizat de Diana Udrea În distribuție: Mălina Lazăr, Marian Alexandru Chiculiță, Claudiu Vrabie, Andrei Butnariu, Ștefania Sandu.  Visuals by: Alex Plamadă  Powered by: Mosaïque Events & 3IDEI +16 Intrarea este(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.