noutati

Spectacolul Gunoierul, la două festivaluri prestigioase

 


În această toamnă, „Gunoierul” de Mimi Brănescu, unul dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului Național Iași, participă la două festivaluri prestigioase din țară.
Pe 27 septembrie, spectacolul va putea fi văzut la Oradea, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, ediția a VI-a. Reprezentația va avea loc la ora 20:00, la Sala Arcadia.
Pe 26 octombrie, „Gunoierul” se va juca pe scena la Festivalul de Comedie de la Galați, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, ora 19:00.

Gunoierul de Mimi Brănescu
un spectacol în regie colectivă

distribuția:
Teodor Corban
Constantin Pușcașu
Anne Marie Chertic
Cosmin Maxim
spectacol nerecomandat pesoanelor sub 12 ani
 
Un gunoier scoate la lumină secrete aparent bine ascunse ale vieții oamenilor chiar din resturile menajere pe care aceștia le aruncă. Pornind de aici, comedia neagră crește în intensitatea de la replică la replică, întrebările și temerile personale ale fiecăruia dintre noi nu întârzie să apară.

Despre „Gunoierul”, Teodor Corban și Constantin Pușcașu, principalii creatori ai spectacolului și deținătorii rolurilor principale, afirmă că e o piesă-metaforă plină de sevă, care, deși scurtă, concentrază foarte multe idei, îndeamnă la meditație pe marginea unor probleme serioase de viață, totul oferit sub masca unui umor de bună calitate.
 

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • SPONSOR OFICIAL

  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.