noutati

Spectacolul „Măcelăria lui Iov”, pregătit pentru FNT#1

Spectacolul „Măcelăria lui Iov”, pregătit pentru FNT


Pe 27 octombrie, pe scena Festivalului Național de Teatru de la București va urca unul dintre cele mai de succes spectacole ale Naționalului ieșean, „Măcelăria lui Iov” de Fausto Paravidino, în regia lui Radu Afrim. 
Publicul festivalului va avea ocazia să participe la două reprezentații  programate în aceeași zi, de la 17:00 și de la 20:00, la Sala Mare a Teatrului Național „I.L.Caragiale”.

Daniel Busuioc, director artistic al Teatrului Național Iași:
Spectacolele Naționalului ieșean au devenit o prezență constantă pe afișul Festivalului Național de Teatru. Există un public al acestui eveniment care așteaptă și apreciază spectacolele noastre. Dovadă stau sălile pline și aplauzele calde cu care suntem primiți. Pentru „Măcelăria lui Iov”, biletele s-au epuizat imediat ce au fost puse în vânzare. De la începutul stagiunii, FNT este cel de-al patrulea festival la care participăm.

Festivalul Național de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediție, se desfășoară în perioada 20-30 octombrie 2017. Producătorii Festivalului Național de Teatru sunt UNITER – Uniunea Teatrală din România și Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București. FNT este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, coproducător Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. Partener: Institutul Cultural Român. Ediţia de anul acesta îi este dedicată marelui actor Victor Rebengiuc. Bilete la spectacole: www.mystage.ro/fnt. Informații despre spectacole pe www.fnt.ro
Ediție desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. 

Măcelăria lui Iov
regia: Radu Afrim
scenografia: Irina Moscu
video mapping: Andrei Cozlac
lighting design: Cristian Șimon
univers sonor: Radu Afrim
sound design: Adrian Păduraru
versuri cântece: Ada Lupu 
asistent regie: Irina Crețu

distribuția:
Emil Coșeru
Tatiana Ionesi
Ionuț Cornilă
Ada Lupu
Andrei Varga
Horia Veriveș
Livia Iorga
Irena Boclincă
Brândușa Aciobăniței
Doru Maftei
 
 Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani
 
durata: 2h 10'
 

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.