noutati

Regulament pentru spectacolele în aer liber

 Ne preocupă sănătatea, siguranța și starea de bine a spectatorilor noștri. Pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus și pentru a ne bucura împreună de spectacolele noastre, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

-   Purtarea măștii din momentul intrării în spațiul destinat spectacolelor în aer liber, până la părăsirea acestuia. Masca trebuie să acopere nasul și gura.
-  Accept pentru termoscanarea efectuată de către personalul teatrului. În cazul în care vor exista persoane care refuză această procedură impusă prin lege sau au o temperatura care depășește 37, 3°C, acestea nu vor avea acces în spațiul destinat spectacolelor în aer liber.
-   Dezinfectarea mâinilor cu soluția dezinfectantă (alcool 70%), pusă la dispoziție la intrare.
-   Respectarea distanțării de cel puțin 1,5 m între persoane – atât în zona de așteptare, la intrare, cât și în interior și la ieșirea din sală.


Deoarece spectacolele noastre se desfășoară în aer liber, este important să cunoașteți noul regulament: 

- În cazul în care ploaia începe înaintea spectacolului, reprezentaţia se reprogramează, iar biletele rămân valabile. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletului sunt invitați la |Agenția Teatrală, în timpul programului de lucru.

- Dacă plouă în timpul reprezentației, după 45 de minute de la începerea acesteia, spectacolul se poate întrerupe și relua în funcție de durata averselor. Dacă ploaia este de durată, spectacolul se suspendă, fără reprogramare sau rambursare a costului biletului.
 

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.