noutati

Pușa Darie se întoarce acasă cu un binemeritat premiu Uniter. Felicitări și aplauze!#1

Pușa Darie se întoarce acasă cu un binemeritat premiu Uniter. Felicitări și aplauze!

 Aseară, în cadrul celei de-a 28-a ediții a Galei Premiilor Uniter, Pușa Darie, actrița Teatrului Național Iași, a primit Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „Dansul Delhi” de Ivan Vîrîpaev, în regia lui Radu Afrim. 


Actița Pușa Darie, pe scena Galei Uniter: „Sunt extrem de emoționată.  Mulțumesc celor două jurii, Senatului Uniter. Mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc din suflet, Radu Afrim! Tu știi că te iubesc în felul meu unic”.

Premiul i-a fost înmânat de actorul Marcel Iureş, fondatorul Teatrului Act. La această categorie au mai fost nominalizate actriţele Elena Popa, pentru rolurile din spectacolul „Dragonul de aur” de Roland Schimmelfenning, regia Catinca Drăgănescu la Teatrul „Andrei Mureşanu” Sfântu Gheorghe și Alina Rotaru, pentru rolul Madame de Tourvel din spectacolul „Legături primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu la Teatrul Mic Bucureşti.
Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu” Craiova și a marcat 30 de ani de la înfiinţarea UNITER şi 170 de ani de la nașterea teatrului craiovean „Marin Sorescu”.


Traducere: Elvira Rîmbu
Regia: Radu Afrim
Scenografia: Cosmin Florea
Univers sonor: Radu Afrim
Video: Andrei Cozlac
Asistent regie: Simona Ionelia Țăruș 
 
Distribuția:
Ada Lupu
Tatiana Ionesi
Dumitru Georgescu/Dan Prisacariu
Pușa Darie  
Livia Iorga
Marina Munteanu
 

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.