noutati

Dansul Delhi, la Festivalul Național de Teatru București 2019#1

Dansul Delhi, la Festivalul Național de Teatru București 2019

 
 
  „Dansul Delhi”, spectacolul Teatrului Național Iași, în regia lui Radu Afrim la Teatru³, a fost ales să participe la Festivalul Național de Teatru de la București.  Spectacolul se va juca pe  26 octombrie, la Sala Studio a Teatrului Național „I.L. Caragiale”.
 „Opțiunea lui Radu Afrim de a construi altfel, de a decupa altfel fiecare poveste în parte, de a face ca personajele să circule aceleași personaje în lumea morții și a bolii, în lumea descoperirii de sine, a iubirii și a salvării prin artă, mi se pare un manifest extrem de tulburător și extrem de riguros făcut.” (Marina Constantinescu,directorul Festivalului Național de Teatru)
 
 Spectacolul a avut premiera la Iași, pe 22 februarie, anul acesta. În primăvară, pe 12 mai, „Dansul Delhi” a participat la cea de-a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad, iar pe 24 septembrie s-a jucat la Chișinău, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești.
 
 
Autor: Ivan Vîrîpaev
 
Traducere: Elvira Rîmbu
 
Regia: Radu Afrim
 
Scenografia: Cosmin Florea
 
Univers sonor: Radu Afrim
 
Video: Andrei Cozlac
 
Asistent regie: Simona Ionelia Țăruș 
 
 
Distribuția:
 
Ada Lupu
 
Tatiana Ionesi
 
Dumitru Georgescu/Dan Prisacariu
 
Pușa Darie
 
Livia Iorga
 
Marina Munteanu
 
 
A 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019, director: Marina Constantinescu.
 
Motto-ul acestei ediții: Teatrul, clipa magică a istoriei
 
Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti
 
Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti
 
Partener: Institutul Cultural Român
 
Sponsori: HelpNet, MOL România, DEDEMAN, Domeniile Blaga
 
Toate informațiile: www.fnt.ro
 
Bilete la spectacole: www.mystage.ro
 
Biletele pentru spectacolele celei de-a 29-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru  sepot cumpăra online pe https://www.mystage.ro/fnt și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât cash, cât și cu card). De asemenea, precizăm că anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole. 
 
Biletele se pot cumpăra ușor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creați cont, să cumpărați biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • PARTENER OFICIAL


  • ImpactFM
  • Leviathan

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.