Noutati

O stagiune bogată

 La Teatrul Național ieșean a încheiat o stagiune bogată, care a oferit publicului 9 premiere de succes. Înregistrăm un număr de 196 de spectacole jucate în cele patru săli și peste 43 000 de spectatori care au fost prezenți la teatru și au apreciat producțiile noastre. Participări la festivaluri: - 18,(...)

Detalii

Don Giovanni la Teatru³

Don Giovanni de W.A. Mozart Un proiect al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, în colaborare cu Teatrul Național Iași 27 iunie, ora 20.00, Teatru³ 29 iunie și 1 iulie, ora 19.00, Teatru³ regia: Ovidiu Lazăr scenografia: Nicolai Mihăilă coregrafie: Oana Sandu conducerea muzicală:(...)

Detalii

Întrunirea Solemnă a Autorităților Statului Român în Sala Mare

 Moment al Centenarului Reformei Constituționale de la Iași (14-20 iunie 1917 – 14-20 iunie 2017) marcat pe scena Sălii Mari. 20 iunie, ora 12.00 – Întrunirea Solemnă a Autorităților Statului Român în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Vor fi prezentate mesaje din(...)

Detalii

Anunț suspendare din cauza îmbolnăvirii unui actor

 Din cauza îmbolnăvirii unui actor, se suspendă spectacolul „Joc de pisici” de pe 15 iunie. Returnarea contravalorii biletului se va face la Agenţia Teatrală, în intervalul orar 12.00-17.00 (marţi-sâmbătă).  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Anunț suspendare

 Din cauza îmbolnăvirii unui actor, se suspendă spectacolul „Vizita bătrânei doamne” de pe 10 iunie. Returnarea contravalorii biletului se va face la Agenţia Teatrală, în intervalul orar 12.00-17.00 (marţi-sâmbătă). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Sandros-premieră la Uzina cu Teatru

 Pe scena Uzinei cu Teatru, pe 12, 13 și 18 iunie, de la 19.30, are loc premiera spectacolului Sandros, ultima premieră a stagiunii Teatrului Național Iași. Spectacolul este montat de tânărul regizor Cristi Avram, masterand al Facultății de Regie a Universității de Arte „George Enescu” Iași. Sandros face parte din(...)

Detalii

O cronică neagră a foametei din Basarabia-Ziarul Evenimentul

 Marţi, 6 iunie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la premieră. La sala Teatru Cub a Naţionalului, se va juca spectacolul-document „Seceta roşie”, în regia şi scenariul lui Petru Hadârcă, directorul Naţionalului din Chişinău. Echipa invită publicul la meditare şi la (re)cunoaşterea istoriei.   Istoria(...)

Detalii

Conferință de presă: premiera Seceta roșie

 Miercuri, pe 31 mai, de la 10.00, la Teatru³, conferință de presă organizată  cu ocazia premierei SECETA ROȘIE (după „Cartea foametei” de Larisa Turea). Un spectacol-document care face cunoscute mărturiile supraviețuitorilor foametei din 1946-1947 din Basarabia, o acțiune de exterminare în masă a(...)

Detalii

SOLD OUT la Sala Studio

  În această săptămână, de la 18.00, cinci spectacole la Sala Studio: Joc de pisici, 22  mai – SOLD OUT Interviul, 23 mai – SOLD OUT Interviul, 25 mai –  SOLD OUT Damen Tango, 26 mai – SOLD OUT Tinerețe fără bătrânețe și teatru fără de moarte, 27 mai   Vă așteptăm(...)

Detalii

Săptămâna aceasta, patru spectacole la Sala Mare

 De pe 18 până pe 21 mai, la Sala Mare, de la 19.00, puteți vedea trei comedii savuroase, „Colivia”, „O scrisoare pierdută”, „Cafeneaua”, și marele spectacol „Un dușman al poporului”, piesă celebră, jucată pe Broadway, în 1950.  - 18 mai, „Colivia” - 19 mai,(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.