Noutati

Weekend la Sala Mare

 Spectacolele din acest weekend, „O scrisoare pierdută” și „Colivia”, foarte aproape de sold out! Au mai rămas doar câteva bilete pentru serile de 23 septembrie („O scrisoare pierdută”)  și 24 septembrie („Colivia”). Le puteți achiziționa de la Agenția Teatrală (tel.0232 255999),(...)

Detalii

Începe stagiunea cu numărul 177

 Teatrul Național Iași este pregătit să înceapă cea de a 177-a stagiune. O stagiune bogată în evenimente, dedicată Centenarului Marii Uniri. Cristian Hadji-Culea, director general al Teatrului Național Iași: „Iașul a fost creuzetul acestei Mari Uniri. Prin rezistența, suferința, chinurile și umilința îndurate(...)

Detalii

Anunț: examene de promovare în grade și trepte profesionale

TEATRUL NAȚIONAL VASILE ALECSANDRI IAȘI organizează examene de promovare în grade și trepte profesionale în conformitate cu prevederile H.G.286 / 2011, actualizată  pentru următoarele posturi: - Actor Studii Superioare -  Grad profesional IA - 7 posturi – data examenului 31 august 2017; - Merceolog(...)

Detalii

O stagiune bogată

 La Teatrul Național ieșean a încheiat o stagiune bogată, care a oferit publicului 9 premiere de succes. Înregistrăm un număr de 196 de spectacole jucate în cele patru săli și peste 43 000 de spectatori care au fost prezenți la teatru și au apreciat producțiile noastre. Participări la festivaluri: - 18,(...)

Detalii

Don Giovanni la Teatru³

Don Giovanni de W.A. Mozart Un proiect al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, în colaborare cu Teatrul Național Iași 27 iunie, ora 20.00, Teatru³ 29 iunie și 1 iulie, ora 19.00, Teatru³ regia: Ovidiu Lazăr scenografia: Nicolai Mihăilă coregrafie: Oana Sandu conducerea muzicală:(...)

Detalii

Întrunirea Solemnă a Autorităților Statului Român în Sala Mare

 Moment al Centenarului Reformei Constituționale de la Iași (14-20 iunie 1917 – 14-20 iunie 2017) marcat pe scena Sălii Mari. 20 iunie, ora 12.00 – Întrunirea Solemnă a Autorităților Statului Român în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Vor fi prezentate mesaje din(...)

Detalii

Anunț suspendare din cauza îmbolnăvirii unui actor

 Din cauza îmbolnăvirii unui actor, se suspendă spectacolul „Joc de pisici” de pe 15 iunie. Returnarea contravalorii biletului se va face la Agenţia Teatrală, în intervalul orar 12.00-17.00 (marţi-sâmbătă).  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Anunț suspendare

 Din cauza îmbolnăvirii unui actor, se suspendă spectacolul „Vizita bătrânei doamne” de pe 10 iunie. Returnarea contravalorii biletului se va face la Agenţia Teatrală, în intervalul orar 12.00-17.00 (marţi-sâmbătă). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Sandros-premieră la Uzina cu Teatru

 Pe scena Uzinei cu Teatru, pe 12, 13 și 18 iunie, de la 19.30, are loc premiera spectacolului Sandros, ultima premieră a stagiunii Teatrului Național Iași. Spectacolul este montat de tânărul regizor Cristi Avram, masterand al Facultății de Regie a Universității de Arte „George Enescu” Iași. Sandros face parte din(...)

Detalii

O cronică neagră a foametei din Basarabia-Ziarul Evenimentul

 Marţi, 6 iunie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la premieră. La sala Teatru Cub a Naţionalului, se va juca spectacolul-document „Seceta roşie”, în regia şi scenariul lui Petru Hadârcă, directorul Naţionalului din Chişinău. Echipa invită publicul la meditare şi la (re)cunoaşterea istoriei.   Istoria(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.