Noutati

În pregătire: Scenă intimă - un proiect fotografic unic în România

 În pregătire, un proiect inedit la Teatrul Național Iași! SCENĂ INTIMĂ https://www.facebook.com/scenaintima/ Proiect cultural de fotografie realizat de Ionuț Ignat în parteneriat cu Teatrul Național Iași, Olympus, Centrul Cultural German Iași și Printco Iași. Ionuț Ignat, despre SCENĂ INTIMĂ: „Proiectul(...)

Detalii

Premieră:Trădări.Hamlet -un studiu Shakespeare

 Pregătim premieră! La Teatru³, regizorul Ovidiu Lazăr este în toiul repetițiilor. „Trădări. Hamlet” un studiu Shakespeare   pe scenă: Georgeta Burdujan Petru Ciubotaru Daniel Busuioc Andrei Sava   Un spectacol de Ovidiu Lazăr   Premiera va avea loc în luna mai. Revenim cu noi(...)

Detalii

TEATRU DE RĂZBOI – SPECTACOL DEDICAT CENTENARULUI MARII UNIRI AVANPREMIERĂ

  AVANPREMIERĂ 15 și 26 aprilie, ora 19:00, Sala Mare „Teatru de război”, spectacolul excepțional dedicat Centenarului Marii Uniri, este  pregătit pentru avanpremieră, pe scena Sălii Mari. O producție teatrală de anvergură, care reunește o echipă numeroasă de creatori de valoare: scenariu: Florin Lăzărescu,(...)

Detalii

Piele și cer - cronică de Nicoleta Munteanu

 Ca într-o sală de cinematograf, se proiectează o scenă de război: șapte (cred că am numărat bine) siluete, cuprinse de euforia atacului, vin spre tine, vii, încrezătoare. Imaginea de un eroism grotesc (eroismul nu e în sine grotesc, el devine astfel transpus, recreat artistic) se spulberă când o explozie anulează(...)

Detalii

Anunț concurs debutant

 data/_editor/anunt concurs debutant.pdf

Detalii

Stat de personal

  stat de personal la 31_03_2018.pdf

Detalii

Piele și cer - premieră la Uzina cu Teatru

 Săptămâna viitoare, un eveniment teatral de la care nu puteți lipsi: premiera spectacolului „Piele și cer” de Dimitré Dinev 4, 5 aprilie, ora 19:30, Uzina cu Teatru regie: Radu Ghilaș   decor: Cătălin Târziu   costume: Rodica Arghir   muzică originală: Dragoș Cohal, Ionuț(...)

Detalii

27 Martie - Ziua Mondială a Teatrului

 Ziua Mondială a Teatrului – 27 martie   La cea de-a 70-a aniversare a Institutului Internațional de Teatru (ITI), pentru a sublinia aspectul transcultural și internațional al teatrului și al ITI, Consiliul Executiv ITI a selectat cinci personalităţi (câte unul pentru fiecare regiune UNESCO: Africa, America,(...)

Detalii

Spectacolul Iarna dragostei noastre se joacă în cadrul Campaniei UNITER Artiștii pentru artiști

 Spectacolul „Iarna dragostei noastre” din 22 martie, de la 18:00, la Sala Studio, se joacă în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea(...)

Detalii

Newsletter

Reteaua Marea Neagra
  • ImpactFM

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate.