Teatrul National Iasi - Forum
Februarie 05, 2012, 12:29:18 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Dacă experimentaÅ£i probleme  (Citit de 2840 ori)
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 16, 2007, 08:31:34 »

Dacă experimentaţi probleme în vizualizarea site-ului, trimiteţi un e-mail la adresa admin@teatrulnationaliasi.ro.
« Ultima modificare: Iulie 16, 2007, 08:33:56 de către Irina » Raportează acest text unui moderator   Memorat
bruno7
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 19, 2007, 10:43:46 »

ma bucur ca teatrul iesean are pagiina si ca arata bine!... ma bucur ca este si forum si sa speram ca aici vor fi dezbateri si pareri bune pentru cultura noastra. felicitari pentru initiativa!...
Raportează acest text unui moderator   Memorat
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 19, 2007, 03:43:31 »

Mulţumim pentru felicitări ! Te aşteptăm cât mai curând cu noi impresii pe forum.

Irina
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Mai 26, 2008, 10:42:51 »

Pentru că am observat că deÅŸi forumul este vizitat de foarte multe persoane, dar nu tot atât de multe scriu ceva pe forum, am decis să permit ÅŸi vizitatorilor să posteze pe forum.

Asta deoarece bănuiesc eu (ÅŸi mi s-a sugerat ÅŸi de către alÅ£ii) că unul dintre motivele pentru care cei mai mulÅ£i preferă să nu scrie, ci doar să citească ce au scris alÅ£ii, este că se tem să nu fie recunoscuÅ£i ÅŸi "traÅŸi la răspundere" pentru părerile lor.  Tongue

AÅŸadar îi invităm ÅŸi încurajăm pe toÅ£i cei ce au ceva de spus pe forum să o facă, indiferent dacă au un cont înregistrat sau nu. Părerea voastră contează !  Wink
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 08, 2008, 09:17:32 »

Din păcate am fost nevoită să revin asupra ideii de a permite vizitatorilor să scrie pe forum datorită faptului că acest lucru a făcut posibilă postarea unor mesaje cu nivel ridicat de risc pentru utilizatori.  Undecided

Mai exact, au fost postate mesaje cu conţinut licenţios ce ascundeau link-uri către pagini care instalau automat viruşi pe computerul celui ce le accesează.

Chiar dacă am încercat să le şterg imediat ce apăreau pe forum, datorită faptului că acest lucru se face manual, uneori mi-a fost imposibil să şterg mesajele respective în timp util.

Sper totuÅŸi că acest lucru să nu vă oprească să vă exprimaÅ£i opiniile sincere pe forum.   Wink

Vă aşteptăm în continuare mesajele !
PierrotLeMemo
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 04, 2009, 01:37:52 »

Buna Irina şi scuză-mi deranjul!

Am văzut că ar fi trebuit să găsesc nişte trailere la secţiunea download... care se pare că nu există. Ce s-a întamplatmai exact... Mi-ar fi plăcut să pot să urmăresc acasă trailerele care sunt difuzate pe ecranul de la teatru...
Ioana
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 21, 2009, 11:00:16 »

salut!
http://www.youtube.com/user/teatruiasi
aici apar filmuletele cu piesele din stagiunea trecuta.
felicitari echipei iesene pentru ideea de a le publica pe youtube!

The center of the stage is where I am :p
Pagini: [1]   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!