Teatrul National Iasi - Forum
Februarie 05, 2012, 12:39:41 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: teatrul national  (Citit de 5149 ori)
Victor40
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Decembrie 24, 2007, 09:34:55 »

Am aflat de site-ul teatrului citind presa. Este bine realizat,pe parcurs poate fi imbunatatit. Cu cativa ani in urma am mers la o piesa de teatru care efectiv a costat 10 bani (1000 lei vechi). Nici acum nu am o explicatie clara a pretului biletului....ce s-a incercat de fapt? cati spectatori participa la un spectacol daca pretul biletului ar fi foarte ieftin?!
 In vara care a trecut am dorit sa vizionez o piesa la ATENEUL TATARASI. Am cumparat sase bilete dimineata.Cand am ajuns inainte cu jumatate de ora de inceperea spectacolululi am aflat ca piesa nu se mai tine, de fapt eram numai sase persoane care doreau sa vizioneze o piesa de teatru. Politistul comunitar  care era de serviciu ne-a inapoiat banii ,  am dat biletele de teatru inapoi.... Domnul politist comunitar a declarat ca o artista este bolnava si piesa nu se mai tine! oare asa sa fi fost? am inteles ...nu am fost suparat...dar cred ca cel mai bine ar fi fost sa fi primit raspunsul:,, Spectacolul nu mai are loc datorita numarului mic de spectatori". In rest, cand doresc sa vizionez o piesa de teatru vin cu mare placere . Cu ocazia sarbatorilor va doresc sanatate si bucurie!
Raportează acest text unui moderator   Memorat
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 05, 2008, 04:25:56 »

ToÅ£i utilizatorii acestui forum sunt rugaÅ£i să-ÅŸi controleze limbajul, indiferent de mesajul postat.  Wink

georgiana
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 07, 2008, 12:07:02 »

Eu una consider ca ar trebui sa fie introduse cateva reguli...parerea mea : pt oamenii care nu stiu sa isi controleze limbajul...sa fie introduse 2 avertismente si daca tot nu inceteaza sa fie dati afara.Nu mi se pare normal ca o persoana de genul acesta sa fie acceptata intr-un grup de oameni pasnici.Oricum bine punctat Irina...
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 08, 2008, 12:24:13 »

Aşa ar trebui, Georgiana. Dar cred ca ne putem înţelege şi fără reguli bătute în cuie.

Oricine e liber să-şi exprime liber părerile pe forum, atâta timp cât ceilalţi utilizatori nu sunt lezaţi în vreun fel.
yobob
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 20, 2008, 06:59:20 »

imi place mult arhitectura teatrului vostru. sunt invidios!!!
Pagini: [1]   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!