Teatrul National Iasi - Forum
Mai 18, 2012, 05:12:36 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: 4, 3, 2 ...  (Citit de 1095 ori)
Irina
Administrator
Membru activ
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Septembrie 14, 2007, 11:15:26 »

Astăzi la Cinema Victoria, ora 19.00, va avea loc premiera filmului "4 luni, 3 săptămâni ÅŸi 2 zile", film regizat de Cristian Mungiu ÅŸi premiat cu Palme d'Or.

Din distribuÅ£ie fac parte 6 actori ieÅŸeni: Anamaria Marinca, Ion Sapdaru, Adi Carauleanu, Teo Corban, Emil CoÅŸeru ÅŸi Georgeta Burdujan, dintre care ultimii cinci sunt actori ai Teatrului NaÅ£ional "Vasile Alecsandri" IaÅŸi.

UrmăriÅ£i trailerul filmului pe http://www.youtube.com/watch?v=D2uXMXtDpcY.

Raportează acest text unui moderator   Memorat
Paul
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 15, 2007, 05:28:30 »

Un film de nota..9.90 !!
   Sonorul a fost execrabil si nu am putu intelege tot filmul. Apoi nu prea reusesc sa inteleg (va rog nu dati cu pietre) de ce e atat de innebunita lumea dupa acest film..?!?! Atmosfera este foarte aproape de adevarul acelor ani -1987-aici nota 10!! Insa nu mi s-a parut asa de nemaipomenit filmul..comparativ cu celelelate intrate in competitia de la Cannes..
   Ce m-a mirat a fost faptul ca din cei 4 actori ieseni doar 2 au fost pe ecran..Adi Carauleanu si Ion Sapdaru?!? Ciudat, poate nu au fost placuti ulterior de regizor. In rest eu zic ca e un film Ok dar nu de Cannes..parerea mea!
  Voi ce credeti? Poate sunt eu dus cu capul Smiley
Raportează acest text unui moderator   Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!